AMENDED

UAMPS JANUARY 14 & 15, 2025 MEETING SCHEDULE

TUESDAY, JANUARY 14, 2025

1:00 p.m. Executive Committee Meeting (approx. 1 hour)

The following project meetings have been noticed at 2:00 p.m. and will convene in the following order. The start times italicized below are estimated start times only.

Afternoon refreshments will be provided.

2:00 p.m.	GPA Project Committee Meeting (approx. 30 min.)
2:30 p.m.	CRSP Project Committee Meeting (approx. 15 min.)
2:45 p.m.	Pool Project Committee Meeting (approx. 45 min.)
3:30 p.m.	Break
3:45 p.m.	Hunter Project Committee Meeting (approx. 15 min.)

WEDNESDAY, JANUARY 15, 2025

The following project meetings and the Board of Directors' Meeting have been noticed at 8:30 a.m. and will convene in the following order. The start times italicized below are estimated start times only.

8:30 a.m.	Carbon Free Power Project Committee Meeting (approx.20 min.)
8:50 a.m.	Resource Committee Meeting (approx. 45 min.)
9:35 a.m.	Millard County Committee Meeting (approx. 45 min.)
10:20 a.m.	Break
10:35 a.m.	Board of Directors' Meeting (approx. 1 hour)

11:45 a.m. *LUNCH*

12:30 p.m. Budget Committee Meeting (approx. 2 hours)

PLEASE CONTACT LAURA WHITWORTH AT laura@uamps.com
TO RECEIVE CALL-IN INFORMATION