UAMPS SEPTEMBER 16-18, 2024 MEETING SCHEDULE

MONDAY, SEPTEMBER 16, 2024

1:00 p.m. AMI Taskforce Meeting (*approx. 3 hours*)

TUESDAY, SEPTEMBER 17, 2024

8:00 a.m. AMI Taskforce Meeting – Reconvened (*approx. 3 hours*)

10:30 a.m. Executive Committee Meeting (*approx. 1.5 hours*)

12:00 p.m. *LUNCH*

The following Project Meetings have been noticed at 12:30 p.m. MDT and will convene in the following order. The start times italicized below are estimated start times only.

12:30 p.m.	GPA Project Committee Meeting (approx. 30 min.)
$1:00 \ p.m.$	CRSP Project Meeting (approx. 20 min.)
$1:20 \ p.m.$	Horse Butte Wind Project Meeting (approx. 30 min.)
1:50 p.m.	Nebo Project Meeting (approx. 40 min.)
2:30 p.m.	BREAK
2:30 p.m. 2:45 p.m.	BREAK Member Service Project Meeting (approx. 20 min.)
•	2

WEDNESDAY, SEPTEMBER 18, 2024

The following Project Meetings and the Board of Directors' Meeting have been noticed at 8:00 a.m. MDT and will convene in the following order. The start times italicized below are estimated start times only.

8:00 a.m.	Central-St. George Project Committee Meeting (approx. 30 min.)
8:30 a.m.	Craig-Mona Project Committee Meeting (approx. 15 min.)
8:45 a.m.	Firm Project Committee Meeting (approx. 30 min.)
9:15 a.m.	Resource Project Meeting (approx. 1 hour)
10:15 a.m.	BREAK
10:30 a.m.	Pool Project Committee Meeting (approx. 20 min.)
10:50 a.m.	Board of Directors' Meeting (approx. 1 hour)
12:00 p.m.	LUNCH

PLEASE CONTACT LAURA WHITWORTH AT laura@uamps.com
TO RECEIVE CALL-IN INFORMATION